- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
krisztianAMG #26388 üzenetére
Én próbálkoztam vele, de feladtam. Maga a rendszer működőképes, de ilyen féligáteresztő tükröt (ha egyáltalán ez a neve...) baromi nehéz beszerezni hollandiában. Próbálkoztam autóüveg fóliával is, de nem volt az igazi. Végső megoldásnak próbálkoztam webkamerával is. Középre raktam a kamera által vett képet, köré az információkat. Itt a képen lehetett látni, hogy nem rendes tükör, igazából tök gagyi volt az egész... Ha tudsz szerezni olcsón ilyen spec tükröt, akkor biztos jól néz ki. Több videót is láttam róla, baromi jó cucc. Asszonykámat próbáltam egy ilyennel meglepni, de nem jött össze.
(#26379) wassermann : Ezzel az a baj, hogy tegnap sikerült végre rendesen összerakni a rendszert. (Osmc+movieshark+iptv+retropie) és nincs kedvem újra elkezdeni... Talán majd ha lesz egy szabadnapom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Konteó topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest