- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
azbest #26225 üzenetére
Mint már korábban írtam...letölteni,netezni használom...a régi muzeális gépem akartam lecserélni...
A régi p4es gép kiváltására az orange pi tökéletesen megfelelt...youtube-ozni oksotv-n szoktam,meg filmet nézni is...másra nekem nem kell, ski mediaboxot akar építeni,annak ezt én sem ajánlanám
de olcsóbb ha megveszi egyben 20ezerért a médiában vagy az edigitalnál mint hogy egy ilyen boardból áll neki összerakni, közel drágábbra jön ki majdnem...persze aki barkács szellemű,vagy ismerkedni akar ezzel a technológiával,meg van anyagi forrása rá,az hajrá
amit cigamnak írtál az anno lehet érvényben volt...mára már nem annyira...anno mikor bejött az orange pi, lehet olyan volt ahogy mondjátok, én nem csak papírra alapozok, hanem személyes tapasztalatokra is, de megfogadom, be fogok szerezni ezy raspi3b-t...ha már ennyire próbáltok győzködni hogy a naripc szar...kíváncsi leszek a málnára
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3080 és 16gb RAM + GARANCIA
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest