- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
azbest #26225 üzenetére
Mint már korábban írtam...letölteni,netezni használom...a régi muzeális gépem akartam lecserélni...
A régi p4es gép kiváltására az orange pi tökéletesen megfelelt...youtube-ozni oksotv-n szoktam,meg filmet nézni is...másra nekem nem kell, ski mediaboxot akar építeni,annak ezt én sem ajánlanám
de olcsóbb ha megveszi egyben 20ezerért a médiában vagy az edigitalnál mint hogy egy ilyen boardból áll neki összerakni, közel drágábbra jön ki majdnem...persze aki barkács szellemű,vagy ismerkedni akar ezzel a technológiával,meg van anyagi forrása rá,az hajrá
amit cigamnak írtál az anno lehet érvényben volt...mára már nem annyira...anno mikor bejött az orange pi, lehet olyan volt ahogy mondjátok, én nem csak papírra alapozok, hanem személyes tapasztalatokra is, de megfogadom, be fogok szerezni ezy raspi3b-t...ha már ennyire próbáltok győzködni hogy a naripc szar...kíváncsi leszek a málnára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest