- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon jó hogy ezt megosztottad velünk, a cikkre kíváncsi leszek.
Flash témában, számomra maga a flash egy totális zsákutca (játékokra még csakcsak). Gyakorlatilag nem láttam még böngészőt ahol stabilan futott volna, csak a szívás van vele. Szóval számomra a flash nem létezik és kívánom hogy haljon ki minél előbb. A melós gépemen élvezhetetlen a netezés ha nincs adblock és flashblock, az otthoni nagy gépen meg ugyan minden megy teljesen gyorsan de plusz wattok árán.
Youtube egy része már átállt html5-re, ez úgy tudom rpi-nek jobban fekszik.
Netezésre akarom használni, így mindent meg fogok tenni hogy csak az jelenjen meg aminek valóban meg kell jelennie. Csak egy kicsivel várok el többet tőle mint egy okostelefontól. (ha jól tudom a ZTE Blade-ben is ilyen proci van, mégis nagyon jól elvagyok vele) Youtube szerintem más módon is megoldható, nem csak böngészőn belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- FHD CORE I5 8500 GAMER OPTIMUM PC 16Gb RAM 512GB SSD SAPPHIRE NITRO AMD RX 580 8GB DDR5 1ÉV GAR!
- z97 - 4790k - 8x4 GB ddr3 2400
- Új ASUS AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt R7 5800X - 3070Ti - 32GB RAM - 512GB NVMe - 2x 1TB HDD - B550M -
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest