Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Pi3-as gépen Libreelec van, a teszt verzió, frissítve mindig az újabbra.
Az alábbi hibába futottam bele.Külső vinyóról több .mka kiterjesztésű audió fájlt (lemezt) játszottam le. Amikor léptetni akartam a számokat, újraindult a Pi. Több ilyennel belefutottam ebbe a hibába, és minden egyes alkalommal amikor a számok között szeretnék lépkedni.
Illetve a médiatárba sem bírom berakni.Valami user error lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac mini M4 PRO Makulátlan állapotban mint az új 2 év garanciával AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Asztali PC , i5 8400 , 1060 6GB , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann