Új hozzászólás Aktív témák

• Silent_Bob47

tag

Nem, nem az sajnos. Nekem is volt. A méretezés meg kamu adatokon alapszik, nem mérik be, ha be is mérnék, akkor is akkora a gyártási szóródás, hogy már a széria végén lévőnek köze nem lesz a széria elején lévőhöz.
    Lehet hogy a műanyag dobozos music center/HI-FI torony/egy dobozos házi-mozi néven forgalomba hozott cuccoknél különb, de nem ér annyit a kész projekt, amennyibe a végén kerül. A 3000 Ft -os mélysugárzóból készített hangsugárzó jó 30-40 E -nél fog megállni. Ha nem, akkor vagy sok mindent "okosba" szereztél, vagy elgagyiztad a munkát. Nem azt mondom hogy "szar, dobd ki, stb" csak hogy ár érték arányben nem fogod megtalálni a számításodat.
    Fog szólni, de nem erőltetném elnézve hogy a gyári kínálatból jól választva mit kapok
    1, jobban néz ki (Komoly felszerelés nélkül csak rondábbat tudsz csinálni)
    2 Uannyiért vagy ugyanúgy (Ha őrült szerencséd van) vagy jöbban szól a gyári.
    Van most egy elkészült építésem és akkora szerencsém volt hogy a hangváltó mérezezéssel és magasátvitellel kapcsolatos problémámmal beírtam egy fórumra és az egyik ott(gyártónál) dolgozó mérnök kisegített. A hangsugárzó szuper lett, de a költség jelentősen túllépte a várt szintet.
    Kapsz ugyan a SAL -tól olcsó hangsugárzót, de a hangváltó annyival többe fog kerülni, hogy kikorrigáld az átviteli hibáit.
    Nyilván megveszik és meg fogják venni, akik bömböltetni akarnak és kell nekik egy "30 -as mély" Azt felejtik el hogy kb egy rendes gyártótól származó 20 -as képességeit nem éri el.
    Nem mondom, hogy ne használd ha már megvan, de akkora bepelizás, mint a ház. 80 E -ből építesz kb olyan rendszert, amit megvehetsz 60-70 -ért. Megéri? Szerintem nem. Első projectnek, tanulni, ismerkedni jó, vagy ha van hozzá ez-az + ingyen faanyag, akkor is ér annyit. 0 -ról ne fogj SAL projectbe szerintem

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés