Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
toth_janika
üzenetére
Nem is tudsz típust beállítani?
Amúgy azért adja SMB-n a "Filmek" nevet, mert az a mappa neve.
Nekem mondjuk az a forrás neve, hogy External és kézzel beállítottam "Movie" típusúra: [link]Itt a kérdésedre a válasz: [link]
Note: UPnP won't work with the library features (scanning data in like summaries and movie covers) in Kodi, but just about all the other options should be fine.Szerintem az alapvető gond az, hogy a DLNA nem ad elég metadata infót (vagy nem konziosztens az adat, pl változik az UPNP URL minden egyes lekérésnél) és így a Kodi nem tudja konzisztens módon kezelni a DLNA-ból jövő adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- PH!óker
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann