Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Nekem azért van raspbian rajta, mert netbeans-t akarok rárakni. Nem vágom a témát semennyire, most próbálok megindulni benne. Olyan programot akarok írni rá (java van tervben) ami magán a Pi2-n fut és a Pi2-re dugott hőmérő szenzorok adataival dolgozik. Ezért gondoltam azt hogy akkor netbeans. Önállóan kellene működnie, úgy hogy funkciókkal lehessen bővíteni, pl. adatbázisban tárolja a hőmérsékleti adatokat hőszenzoronként, és előbb kiírja a program futás közben egy ablakban, ami frissül folyamatosan, aztán meg tovább fejlesztve kitolni az adatokat egy weboldalra. Dióhéjban, ez a terv. Nem tudom máshogy hogy lehet megoldani a java programozását az eszköznek. Az a része nekem nem világos, hogy ha nincs rajta oprendszer amire felrak az ember egy IDE-t, akkor még is hogyan lehet programozni, ezért maradtam ennél a megoldásnál.
(#23282) vargalex: Na közben pont leírtam.
Azért kell a távoli elérés hogy úgy tudjam kezelni a Pi2-t, és ugyanazt lássam, Pc-röl elérve, mint ha magára a Pi2-re dugnám a monitort és az egér+bill.-t. Itt van a gép mellett a Pi2 de ha nem lesz távoli elérés akkor vennem kell még 1 egér+bill.-t hozzá hogy ne kelljen átdugdosgatni + monitoron állandóan kapcsolgatni source gombbal a bemenetet (kzben gépen keresem az infókat, ill. fórumozok).
(#23283) petya220: Köszi, minden tippnek, hasznos oldalnak örülök!
Új hozzászólás Aktív témák
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Eladó PC AMD Ryzen Threadripper 2990WX/ X399 Xtreme/ 128gb RAM
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest