- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Adott egy RPI3, Arch van rajta + belottem connman-t, mukodik is a lan+wifi szepen ugy ahogy kell neki.
Van egy furcsasag, folyamatosan tudom pingelni, raktam ra webszervert is, azt is elerem, ezzel szemben a ssh nem mukodik normalisan es nem tudom mi lehet az oka. lanon keresztul semmi hiba, viszont ha wifin keresztul csatlakoznek akkor laggol, annyira befagy hogy semmit nem lehet vele kezdeni.
Valami otlet hogy merre kezdjek el nezelodni?(#21120) V.Stryker: Chrome nincs viszont ott van a chromium:
# apt-get install chromium
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- NVIDIA® driverek topikja
- BestBuy topik
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 Super , 32GB DDR4 , 512GB NVME
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GAMER alap! i9-14900K / Z790 STRIX / 64GB DDR5 / 1TB Gen5 / 1200w Gold! BeszámíTOK
- Eladó Gamer PC 14900K/192GB/5TB SSD
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT 16Gb, 32Gb DDR5, 1Tb M.2, 1Tb HDD gamer pc!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest