Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz bally4 #20772 üzenetére
- Pi-n van analóg kimenet. Ezzel nincs gond.
- DVB-C és DVB-T vevőnek a Geniatech Mygica T230-ast választottam. Gyorsan keres és nincs vele gond. A firmware is elérhető.
- Sorozatok letöltése, akkor OSMC. Mert debian szerűség fut alatta és tudsz könnyen telepíteni plusz csomagot, pl rtorrent vagy társai.
- Openelec és OSMC is tud tvheadend backend-et. El kell szöszömötölni a telepítéssel és a beállításokkal elsőre, de menni fog. Én elkezdtem még Pi 1B-vel, de nem volt elég stabil a tápegység miatt, úgyhogy máshogy oldottam meg. Nálam MindigTV Alap megy egy Ubuntu szerverre kötve, és onnan kiosztva a hálózatra.
- Felvett tv adások streamelése: tvheadend+ Tárhely. Ezt te döntöd el, hogy nagy SD kártya vagy külső tápos külső merevlemez.
Javaslom, hogy Pi2-t vegyél. Nem melegszik annyira, és sokat dob hogy 4 mag meg a tápellátás is stabilabb.
[ Szerkesztve ]
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- MSI GAMING ASZTALI KONFIGURÁCIÓ
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest