Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Elgondolkoztam én is hogy beruházok végre egy Rpi-re, viszont lenne pár kérdésem.
Tehát elsődlegesen arra kellene hogy NASként üzemeljen, tehát egy vinyót kötnék rá és hálózatra lenne téve, illetve torrentezni is szeretnék róla úgy hogy távolról indítom el (tehát hálózaton kívülről). Ezek mellett pedig egy tv-re lenne kötve amin ugye meg lehetne nézni a tartalmat.1, A TV-n nincs hdmi, csak vga és audio csatlakozó. Átalakítóval gondolom ez megoldható hogy ez üzemeljen.
2. VPN-el megoldható lenne hogy távolról indítsam el a torrentet a Raspberryn?
3. A tv-n való kezeléshez tudnátok ajánlani valami szoftvert amivel androidos telefonnal lehetne vezérelni a Pi-t? (Note 3-al lenne kezelve)
4. Esetleg a böngészés mennyire megoldható telefonról szoftveresen?
5. Ezekhez a célokhoz melyik lenne a legalkalmasabb? Leginkább használtan keresnék, így akár ha a Pi1 B vagy zero szóba jöhetne akkor az is elegendő lenne?
6. Melyik oprendszert javasoljátok? Láttam a win10-nek is van már rá variánsa (bár csak Pi2-n ha jól láttam)
7. Esetleg a hardveraprón és a jófogáson kívül tudtok valami oldalt ahol jó áron szoktak lenni a használt cuccok?
8. Mennyi a reális használt ára egy Pi1 B/ Pi2/ Zero-nak?Köszönöm előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann