Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krechl
csendes tag
válasz
berobi78
üzenetére
Nem vagyunk egyformák
Nekem ördöngősségnek tűnik. Amíg nem értem az utasításokat, csak mechanikusan lemásolom, addig nem érdemes belevágnom. Mondjuk nem is találtam olyan leírást, ami kifejezetten lámáknak szól. Általában feltételezik, hogy jártas vagy linuxban. Hát én nem vagyok jártas 
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Lexus, Toyota topik
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem ördöngősségnek tűnik. Amíg nem értem az utasításokat, csak mechanikusan lemásolom, addig nem érdemes belevágnom. Mondjuk nem is találtam olyan leírást, ami kifejezetten lámáknak szól. Általában feltételezik, hogy jártas vagy linuxban. Hát én nem vagyok jártas 
wassermann