- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zolka
aktív tag
Elolvastam, de számomra, mint maga a kütyü is, kínai!
Most látok ilyet először, úgyhogy sajnos még fogalmam sincs, hogy mit, hova, ezért is kérdezek.
Ott tartok, hogy az SD kártyán az Openelec. Belenéztem a config.txt-be, és sokk kettős keresztet látok, közöttük egy-két szöveg, túlhúzásról, kijelzőről, stb. Audio részre utaló sorokat nem találtam, és azt, hogy hova kéne beírnom valamit, vagy változtatnom valamin, azt meg nem tudom. Kezdjek egy új sort, vagy valamelyik után írjak be valamit? Kell elé kettős kereszt? Mögé? Alá? Köré? És csak azt írjam be, hogy: dtoverlay=iqaudio-dacplusDe hova?! És hogyan?
Hidd el, ha kicsit is sejteném, hogy hogyan is működik ez az egész, már túl lennék rajta, és csak arról írnék, hogy húúúú... de jól szól ez a kis kínai bisz-basz!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3080 és 16gb RAM + GARANCIA
- ÚJ Gamer PC - R5 5500, RTX 3060Ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC - R7 2700X, RTX 3060ti és 16gb RAM
- FHD CORE I5 8500 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD AMD RX 6600 XT 8GB DDR6 600W TÁP 1ÉV GAR!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest