- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zolka
aktív tag
Elolvastam, de számomra, mint maga a kütyü is, kínai!
Most látok ilyet először, úgyhogy sajnos még fogalmam sincs, hogy mit, hova, ezért is kérdezek.
Ott tartok, hogy az SD kártyán az Openelec. Belenéztem a config.txt-be, és sokk kettős keresztet látok, közöttük egy-két szöveg, túlhúzásról, kijelzőről, stb. Audio részre utaló sorokat nem találtam, és azt, hogy hova kéne beírnom valamit, vagy változtatnom valamin, azt meg nem tudom. Kezdjek egy új sort, vagy valamelyik után írjak be valamit? Kell elé kettős kereszt? Mögé? Alá? Köré? És csak azt írjam be, hogy: dtoverlay=iqaudio-dacplusDe hova?! És hogyan?
Hidd el, ha kicsit is sejteném, hogy hogyan is működik ez az egész, már túl lennék rajta, és csak arról írnék, hogy húúúú... de jól szól ez a kis kínai bisz-basz!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest