Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackdeath12
csendes tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Igen, azért választottam az androidot alapként, mert amit küldtél az nem feltétlen Win95 re jó, hanem XP re és még sok másfajta rendszerre is. Én ha lehet Ubuntut, vagy Debiant futtatnék majd alóla, amelyiknek kevesebb a rendszerigénye, mert persze az emulátor az sokat fog enni. Ha már a TS el fog indulni a boldogság a csúcson lesz. Root pedig kell, én úgy tudom, mert próbáltam a Complete Linux Installert, és ahoz kellett a root. Csak úgy mint a Linux Deployhoz is. Telefonomon érdekesen viselkedett ez a Bosch apk, rögtön ki is lépett pont azt hiszem a root hiánya miatt....(aztán később sem sikerült elindítani, mondjuk nem is próbálkoztam vele túl sokat.)
Este fele megnézem a linkeket, mert most a családdal vagyunk "gyújtogatni", aztán majd írok hol akadok el
Köszönöm a linkeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vicces képek
- Fotók, videók mobillal
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann