- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
inf3rno #14195 üzenetére
Értem. TXT-be nekem megfelelne.
(#14196) layerke
Eredetit akarok venni, biztos ami biztos.
Málna PC-n kívül másik MO-i megbízható boltot tudtok javasolni, ahol eredeti terméket árulnak, garanciával?
Ill., szintén megbízható, eredeti terméket áruló külföldi oldalt? Ahonnan meg jön 1-2 hét alatt, nem kell hónapokat várni. Ebay-en úgy olvastam inkább az utánzatok vannak jelen.Van már pár cucc amit megvettem a lauchpad okán: 4 db DS 18B20, kábelek az érzékelőket a board tüskéihez kötni, + egy 270 érintkezős BB-005 próbapanelem (hestore-bol). Még nem voltak használatban.
(#14198) arnd:
Az még jobb is lenne, ha 20mp-enként frissítem az értékeket, 4mp-enkénti mérésből 5 mérést hőmérőnként pedig memóriában el tudja tárolni, ki tudja számolni az átlagokat és csak ezt írná ki az SD kártyára. Kérdés, erre képes-e 20mp alatt, mondjuk 4-nél több érzékelő esetén?
Grafikonból nem kell csilli-villi. Úgy emlékszem valahol láttam egy raspberry project-es angol oldalt (most nem találom), ahol pont ilyen webes felület volt amit én gondoltam megvalósítani, hőmérsékleti adatok + grafikon.
Egy eszközt szeretnék, és lehetőleg minél egyszerűbben, olcsóbban megoldani. Viszont, jól szeretnék választani, melyik irányom induljak el (Pi vagy arduino), mert sajnos se időm, se pénzem mindkét vonalra.
#14200) inf3rno:
Nem a szenzor, hanem a mérések száma kell hogy páratlan legyen. Olvastam több forrásból is, hogy pontosan akarok mérni, legalább 3-5 mérés átlagát kell venni, és a mérések számának páratlannak kell lennie, mer teszem azt 4 mérésböl 2x a-t mérsz, 2x b-t, akkor a kettő átlagát kapod meg, de ha 5. alkalommal is a-t mérsz, akkor látszik hogy a értékhez van közelebb a valóság, így pontosabb a mérés. Remélem érthető, bocs hogy ilyen rondán írtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest