- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Mainap folyamán szereztem egy képcsöves TVhez való jack-RCA kábelt. Ki is próbáltam a málnával, de kicsit sötét a kép. (Ez filmeknél annyira nem is tűnik fel, de a GUInál már eléggé zavaró) Van erre vmi megoldás, esetleg config.txt-ben turkálás stb???
Meg picit vibrál az egész...
Hang kis kalibrálás után rendben, viszont mikor rámegyek mondjuk az RTL klubra, akkor irtóra vízhangzik az egész. Ha kilépek, majd újból be, már jó, csak furának tartom picit.
2. Van itt olyan, aki már írt kodiplugint, vagy tud valami jó kis könyvet/kiírást, ami részletesen kitér a részletekre?
3. Van valamiféle log, amiből ki tudom olvasni mi a gondja a plugin scriptjével az openelecnek?
4. Ha írok egy plugint, az kompatibilis lesz osmcvel is?
5. Olvastam erről a translate dologról a kodi oldalán. Ezt hogy is lehet implementálni a cuccba? Vagy ezt is csak be kell rakni a resources könyvtárba?
Van valami lelkes animátor(/tudnátok ajánlani), aki csinálna nekem egy ikont, meg esetleg egy fanart képet a pluginomhoz? Valami magyar TV-s logo kéne... Köszi!
+1 License fájlt muszály berakni a pluginba? Ha igen/nem tudnátok adni egy univerzális GNU licencet?
Köszi, örök hálám!
Ui.: Bocs a részeges számozásért, csak gondoltam, h az első 3 bekezdés jobban összekapcsolódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asustor NAS
- Kuponkunyeráló
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpársportok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest