Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Hali Skacok!
Segítsen valaki, legalábbis remélem van itt valaki akinek van valamilyen ötlete.
Történet a következő:
Adott egy ASUS P5LD2 Deluxe alaplap, rajta ICH7 bios, SATAII vezérlővel. Rákötöttem két tök egyforma SEAGATE 200 GB-os SATAII-es winyót. Megcsináltam a RAID0 tömböt, rendszer felment, szépen üzemelt, használtam már egy hete, de ma egy játék telepítése közben a gép ujraindult, és mint kiderült az egyik winyó önállósította magát, és kiszállt a RAID tömbből.
A raid bios szerint az egyik winyó tag, a másik nem tag, és a raid tömb failed. A winyó egyébként működik, mert a bios felismeri. Hogyan, vagy mivel lehetne a RAID0 tömbbe visszatuszkolni a rakoncátlankodót? A biosban nincs olyan menüpont, hogy rebuild raid
Valami ötlet, vagy progi esetleg?
Sürgős lenne, mert itt állok rendszer nélkül (most egy másik gépről írok), és nem akarom piszkálni a tömböt, nehogy elszálljon róla minden.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest