- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
imanoob
csendes tag
Azért vagyok itt hogy a kérdésemre választ kapjak. Nem mai darabok de eddig el voltam vele. Vitt mindent csak meg kelett várni hogy rendesen fel álljon a rendszer. Azt akarom most módosítani a következővel: csak munka!!!
Persze hogy nem tudom mit akarok , azt csak kb mit nem!nem lesz HD film vágás se 3D tervezés! Hogy mi lesz? Irodai programok, Adobe CS(3-6)
Sok sok kuncsaft info remelem, és a munkához kapcsolódó tervrajzok, anyag lista, néha plakát tervezés, weboldal , webshop mokolás,stb. Építőipari cég, boltal, kivitelezés. Persze ez is kicsiben max 4 ember. Nem olyan kemény dió ez hogy ne tudná el vinni ez a hardver. A driverek meg az adott cucchoz vissza időutazva. Az se baj ha xp lesz a gépen, mert igaz eddig jó volt a win7 de azt se bánom ha Linux lesz rajta csak ki be kapcsoláskor ne egyen a fene. Pl. Na szóval,kicsit bele olvasgattam. Van egy 450gigás scsi dell wincseszterem.poweredge 2950 hez. Nem próbáltam ősze a raid kártyával csak simán a sata portra. Lehet nekem nem ment de sata pöttöm nem láttam. Azt olvastam egy raid kártya látja. Mi lenne ha raid kártya és megfelelő scsi tarolokkal csinálnék egy raid 5-öt? Azt olvastam az nekem pl jó lenne. Nem tegnapra kell hanem tavaszra!
Igy oké?:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Marathon (2025)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD FX
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest