- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
imanoob
csendes tag
Azért vagyok itt hogy a kérdésemre választ kapjak. Nem mai darabok de eddig el voltam vele. Vitt mindent csak meg kelett várni hogy rendesen fel álljon a rendszer. Azt akarom most módosítani a következővel: csak munka!!!
Persze hogy nem tudom mit akarok , azt csak kb mit nem!nem lesz HD film vágás se 3D tervezés! Hogy mi lesz? Irodai programok, Adobe CS(3-6)
Sok sok kuncsaft info remelem, és a munkához kapcsolódó tervrajzok, anyag lista, néha plakát tervezés, weboldal , webshop mokolás,stb. Építőipari cég, boltal, kivitelezés. Persze ez is kicsiben max 4 ember. Nem olyan kemény dió ez hogy ne tudná el vinni ez a hardver. A driverek meg az adott cucchoz vissza időutazva. Az se baj ha xp lesz a gépen, mert igaz eddig jó volt a win7 de azt se bánom ha Linux lesz rajta csak ki be kapcsoláskor ne egyen a fene. Pl. Na szóval,kicsit bele olvasgattam. Van egy 450gigás scsi dell wincseszterem.poweredge 2950 hez. Nem próbáltam ősze a raid kártyával csak simán a sata portra. Lehet nekem nem ment de sata pöttöm nem láttam. Azt olvastam egy raid kártya látja. Mi lenne ha raid kártya és megfelelő scsi tarolokkal csinálnék egy raid 5-öt? Azt olvastam az nekem pl jó lenne. Nem tegnapra kell hanem tavaszra!
Igy oké?:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- 256GB Samsung 2,5" SSD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Samsung 970 EVO PLUS 500 GB - 3.300/3.500MB/s 100/90 + Jonsbo hűtőborda
- Seagate 6TB HDD (ST6000DB003) / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs