Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST3000DM001 ha három negyedig telerakod csigatempóra számíts ha 1/3 szabadon tudod hagyni akkor oké mert egyik leggyorsabb meghajtó. A wd meg alapból fos, annyi belőlük a hibás meg az 1 hónap után fejdobáló/ezernyi badet gyártó mint égen a csillag.
Én egyiket se ajánlanám raid-re sajnos egy ideje speciális driveokat gyártanak ami birja is a kiképzést, ilyen mezei meghajtók zsákbamacska project.
Úgy hogy vedd amit jónak látsz
Én raidre csak régi raptort veszek vagy re4 direkt erre valót ami tud jópár raidre való is meg ugye nem hiába van rá 5 év gari.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én raidre csak régi raptort veszek vagy re4 direkt erre valót ami tud jópár raidre való is meg ugye nem hiába van rá 5 év gari.