Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01
üzenetére
Cikk Most hirtelen ezt az egyet találtam amiket még annak idején olvastam mikor a RAIDemet építettem.
Igen a rosszat elvileg kivetted. De biztos hogy ami maradt az 100%ig jó ?Leírják, hogy manapság annyira jó winyókat csinálnak hogy ugyanolyanból van 4 DBod,
/ hisz ésszerű hogy ugyanaz a teljesítményük is / akkor a maradékon is lehetnek hibák, amiket esetleg eddig az hibás winyóról gond nélkül pótolt.
Illetve az URE ott les mindenkire akinek RAID 5 tömbje van hiszen az bitek nincsenek meg 2 hely mint a RAID 1 vagy 10 esetén. Így a vizaállításnál gond lehet. Nem azt mondtam hogy 100% hogy lesz is...Read error pedig remélhetőleg a jó lemezeken nincs, a rosszat meg ugye kivetted. Magad is csak reméled hogy nincs. Illetve asztali gépnél a winyó inkább úgy fog kiesni, hogy beszarik a táp vagy elmegy az áram jön egy villám / nekem már volt ilyen /. És a következő indításnál már jön a diag képernyőn hogy sérült a tömb esetleg nem áll fel a windows.
Ha már a RAID 5 miatt sikerült megbarátkozni a 8-ból 2TB elvesztésével akkor a maradék 2TB-ot már kb úgy fogod bedobni a teljesítmény és biztonság növekedéséért mint ahogy
Maverick teszi a kártyaasztalon
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest