Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
isaura1
üzenetére
Nekem 4DB 1.5TB os van RAIDben
Lássuk csakAz MBR az megáll 2.2TBnál / fizikai eszköz
/ Tudod itt van a 4 primary és 4 secondary particiós korlát is /Van GPT ami bármennyit tud így a 6GBos egyben látszó winyódat.
Viszont GPT-s eszközt a BIOS nem tud bootolni.Erre a megoldás az UEFI ez a BIOS utódja
Szóval MBR+BIOS tud bootolni vagy UEFI + GPT.
Mivel neked 6TB lesz így csak az utóbbi játszik. Vagy ahogy írod egy kis MBR winyo az elején.Nekem is pont ez volt a problémám. 96GBos SSD lett belőle rendszerwinyóként.
Viszont a RAID 5 ön gondolkozz el nagyon. Crosshair 4es alaplappal egy srác csinált tesztet írásra olvasásra. a RAID 5 kb 50 Mega/sec írási sebességet lehet / külső forrásra vagy -ról / vele elérni a paritások számítása miatt. Ráadásnak ha az egyik elszáll csak elméletileg lehet helyreállítani az adatok 100%-át. Van fent kilónyi cikk róla......Én ezen megfontolásból RAID 10et raktam. Viszont így meg van oldva a backup is ha a raid 0 elszállna, és megvan a raid 0 sebesége megfejelve a raid 1 elérésével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX) új
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest