- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
question man
tag
Nos mit ajánlanátok raid kártyát de nem tükrözésre hanem dvd-rw-k lennének rá kötve jelenleg egy StLab sil3512-es kártya van a gépben de nem teljesen kompatibilis a win7-el ahci módban sajnos
vagy egy 4 portos win7-l nagyon kompatibilis kártya kellene vagy netán 2 db 2portos elég a sata 1 mivel a z íróknak nem kell akkora sávszélesség szerencsére ja és ha lehet akkor pci-s legyen mivel pci-e ből csak az egyiket tudom használni az alaplapomon sok kártyát meg néztem már de nem tudom melyik mennyire barátkozna a rendszeremmel.
(#6106) hekkerman: a kártyával vigyázni kell mivel ahci módban kifagyasztja a rendszert a 4.5.0.2-es bios kell rá abból is neked a raid-es mivel van sima raid metes bios és a legfrissebb 1.2.15.3-es driver telepíteni ata módban kell telepíteni és utána ha átállítja az ember ahci-be a rendszert akkor már fel ismeri a win 7 ja és fontos hogy ez csak sata1-es kártya nekem sok
mire működésre bírtam nagy nehezen
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- BestBuy topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Home server / házi szerver építése
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Watch S4 2028.02.06-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest