- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
question man
tag
Nos mit ajánlanátok raid kártyát de nem tükrözésre hanem dvd-rw-k lennének rá kötve jelenleg egy StLab sil3512-es kártya van a gépben de nem teljesen kompatibilis a win7-el ahci módban sajnos
vagy egy 4 portos win7-l nagyon kompatibilis kártya kellene vagy netán 2 db 2portos elég a sata 1 mivel a z íróknak nem kell akkora sávszélesség szerencsére ja és ha lehet akkor pci-s legyen mivel pci-e ből csak az egyiket tudom használni az alaplapomon sok kártyát meg néztem már de nem tudom melyik mennyire barátkozna a rendszeremmel.
(#6106) hekkerman: a kártyával vigyázni kell mivel ahci módban kifagyasztja a rendszert a 4.5.0.2-es bios kell rá abból is neked a raid-es mivel van sima raid metes bios és a legfrissebb 1.2.15.3-es driver telepíteni ata módban kell telepíteni és utána ha átállítja az ember ahci-be a rendszert akkor már fel ismeri a win 7 ja és fontos hogy ez csak sata1-es kártya nekem sok
mire működésre bírtam nagy nehezen
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Proxmox VE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Robotok uralma? Egyelőre halasztva!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 32 GB (2x16 GB) ADVANTECH 3200 MHz
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest