Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, ma rendeltem egy hardveres RAID vezérlőt a gépembe!

Ez egy KOUWELL, PCI-slotos, kérdésem a következő, szerintetek mennyire jó ez a vezérlő?
Azért szántam magam rá, hogy vegyek eggyet, mert szoftveresen, mindig gondjaim voltak!
Most is RAID0-ba van kötve két SSD, két napja viszont nem látom windows alatt a DVD irómat, LG-ről van szó! Segitségül ha hozzá tudsz szólni a felhasználó nevemre kattintva meglátod a rendszerem komponenseit. Windows XPx64-et használok egy jó ideje.Esetleg tud valaki segiteni abban segiteni, hogy tudnám újra látni az optikus vezérlőmet?
Már próbáltam azt, hogy az IDE vezérlőket letöröltem, majd rebootoltam a rendszert, de nem látni igy sem a DVD-t, pedig amikor elindult alul megtalálja az új hardvert, azaz a dvd-t, de nincs meg az ikonja! Szerintetek a RAID0 miatt van ez a probléma? Elveszett róla?
Már semmi humorom újratelepiteni a rendszeremet! Visszatérve a KOUWELL vezérlőre, RAID0 tömböt kialakitva megint, előfordulhat újra ez a probléma? A tipusa 572I, ha ez segit. Hardveresen RAID megbizhatóbb?Köszönöm a válaszokat, ötleteket!!!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest