Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Okos?telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Én akkor is amondó vagyok, hogy már csak elméleti síkon is gyorsabbnak kell lennie RAID -ben egy rendszernek (én most itt mondjuk stripe értem a dolgot) mint különálló hdd felállásban. Ha ugye értelemszerűen azt vesszük, hogy pl egyik hdd-ről éppen READ van, a másikról simán lehet akár ugyanúgy READ, vagy WRITE. Míg egy hdd esetén a seek valamilyen szinten megfogná. A hdd-n belüli file műveletek egyértelműen lassabbnak kell hogy legyenek. Az már egy más tészta, hogy mondjuk az "A" jelű hdd-ről a "B" jelű hdd-re másolunk, akkor ugye egyiken szimpla read van, a másikon szimpla write (többnyire). HDD-n belül ugye ez eléggé megfogja a vinyót. Míg egy jó RAID struktúránál ez a probléma nem, vagy csak részben áll fenn. Ezért is hívták életre ezt a technológiát a biztonságon felül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest