Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kem
    addikt

A típus: HD401LJ.

Nem sértődtem meg, tudom, hogy van nála jobb, ez amolyan közepeske (nem is gyors, de nem is túl lassú, nem is halk, de nem is túl hangos). 3 év garanciát adtak rá (tudom, adatvesztés ellen ez nem vég, de mégis jelezhet valamit).

De ezek szerint nem csak én gyűjtök hulladékot, ha nálad is előfordul a 160-as Samu... ;)

A négyszázasok elődje egy SP200-as volt (szintén Samu). Ezen már valóban van egy hibás szektor. Ennek az elődje meg két 80-as Maxtor DiamondMax9-es volt (tehát együtt van minden, ami rossz:) ). Konkrétam ezekre meg azt írták sok helyütt, hogy nagyon melegszenek, és az élettartamuk rövid, de nálam még midig jól működnek.

Szóval ha jól értettem, Te Western Digital párti vagy.

Egyébként honnan lehet naprakész az ember vinyókból? Itt, a PH-n ritkán lehet vinyós teszteket olvasni. Jó, néha van egy-egy összehasonlító teszt, de ez szerintem nem elég.

(Ja igen, a RAID-1 mindenképpen kell, egyszerű RAID 0-s itt a melóhelyen fel sem merülhet.)

Igen, néha felbukkannak kétségbeesett ismerősök, hogy beszart a gépük, de nagyrészt mindig a vinyó a ludas vagy a táp :DDD (most is vár egy alkatrészre, mert behalt a seagate 250-es vinyója)
    Ezeket egyiket se én vettem;)

Igen, én WD párti vagyok. Igazából a többiek tapasztalatai alapján lehet legjobban informálódni, meg a felhasználók mérései alapján. Van pár topic, ahova folyamatosan jönnek be az infók, hogy kinek mivel mi a problémája, és hogy ez megszokott-e, és szép lassan összeáll a kép,h mitől mit lehet elvárni. Meg néha vannak tesztek, amikből kiderül 1-2 dolog, de igazán a használat során tudjuk meg,h valójában milyen is.

Új hozzászólás Aktív témák