- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Sajna nincs időm a topicot átnyálazni, csak beleolvastam, sorry a láma kérdésekért!
Van egy Gigabyte P35C-DS3R lapom, alaplapi Raid vez.-vel, és 2db Hitachi P7K500-as 500GB-os HDD-m, alapbol XP tennék fel, de vista is mehet helyette, ha van értelme.. Raid0 -t szeretnék csinálni, de nem tudom h jó ötlet-e. (A fontos adatok természetesen külön helyre le vannak mentve, egy külsőre, és ide is vissza fogom másolni..)Kérdéseim:
1. Ezt a két amugy is elég gyors vinyót érdemes-e a p35c-ds3r-en lévő alaplapi raid vezérlővel stripre fogni a gyorsabb működés érdekében? (Jól tudom, h raid 0+1 csak 4 hdd-vel lehet csinálni ugye?)
2. NCQ-ról olvastam h szerverekben van csak haszna, otthoni felh. számára jobb\gyorsabb ha kikapcsolva marad. Ez raid esetén is igaz?
3. Tudom, h fontosakat nem szabad csak itt tárolni, de maga a raid0 mennyire biztonságos egyáltalán?
4. XP -t használok, de lassan vistán gondolkodom, és nem tudom, van-e olyan tulajdonsága a Vistanak raid tekintetében, amiben többet tud?

Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest