Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
ha én kb 2 évvel ezelött olvasom a "határozottan lebeszéllek..."
akkor én soha nem hoztam volna létre raid 0 tömöt a gépemen.
pedig ezek a samuk se "2*250 G sata II" olyan heje-huja de ku*va jó vinyok.
és még is nagyon jól meg vannak a tömben nem beszélve arrol hogy kék halált sem láttam e miatt vagy semmi olyat hogy rooszúl megy vagy nem bootol be.a következő 2 vinyo [link] a nevében benne van a "raid edition"
nem hiszem hogy ezekkel is lesz majd valami gond de ha igen akkor igy jártam!
a fő renszeret 2 oprendszer "xp..vista 64" ez lesz a maradék patriciok játékra és film tárolásra lesznek meghagyva...ne feletkezzünk meg a 2 samurol se abbol az 1ik biztonsági mentésre lesz meghagyva a felkerültek az oprendszerek driverek és minden ok akkor abban a pillanatban minipe mentem is le a 2 partitiot a 2 oprendszerrel.
a fontos dolgok azok mind ezen a samun lesznek.Széteshet a raid 0 tömb akkor hamar gyorsan vissza rakhatok mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1TB-2TB SAMSUNG 980 / 980 PRO SSD! GARANCIA/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! FRISS FIRMWARE! 6 HÓ GAR!
- Eladó merevlemezek 4-től 1 TB-ig
- Kingston 240GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó SK Hynix PC801 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen4x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest