Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
Mééég infó. Akkor a teóriám: a pata diszkek és a sata diszk 7szentség, hogy külön pci csatornán csücsülnek, így a sávszéllimit magasabb lesz (33/2 + 1 kicsi). Semmi ellentmondás nincs.
Jól látod, ilyen teljesítmény mellett nem a cpu a szűk, de tud az is szűk lenni. (Videokonvertálj sw raid5-re, meglátod.
)Az én tesztdiszkjeim 1 ICH-n ülnek. NVidia megoldása ebben a témában messze jobb egyébként, valahogy ügyesebben csinálták meg. + Valahonnan rémlik nVidia-Raid5-28M/s írási maximum... De hiába csikizel, nem tudom honnan.

Ja, nem képzeltem (igaziból), hogy fizikailag kóricálsz. Csak én vagyok olyan szerencsés, hogy a Cat5(e) falicsatikat nem tudom vpn-en keresztül cserélgetni...
A poén, hogy én haza VPNeztem a teszthez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Projektor topic
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- ASUS ROG Ally
- Path of Exile 2
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mééég infó. Akkor a teóriám: a pata diszkek és a sata diszk 7szentség, hogy külön pci csatornán csücsülnek, így a sávszéllimit magasabb lesz (33/2 + 1 kicsi). Semmi ellentmondás nincs.
Jól látod, ilyen teljesítmény mellett nem a cpu a szűk, de tud az is szűk lenni. (Videokonvertálj sw raid5-re, meglátod.
)