Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

zoltanz nagyúr 
- 

zoltanz nagyúr Van egy programzó ismerősöm ő már állított vissza sérűlt adatbázist, úgy hogy nem ismerte a program forráskódját, és írt egy alkalmazást ami összefésülte a dolgokat majd újra haszálható lett, elég nagy multiknak is dolgozik. Ez sem volt ám kis meló, amúgy rajta kívűl nem sok ilyen profi van a földön, aki neki ugrana egy ilyenek ekkora kaliberű adatálománynál.  
- 

brd nagyúr Ok. De vajon hol? PCI busz kizárva, mert nem is azon lóg, akkor nem lehetne a RAID0 sebessége már 130 MB/s sem, a CPU meg pár nagyságrenddel feljebb van, és ha több HDD fut egyszerre, az sem lesz limitált (csináltam régen ilyen tesztet is az alaplappal, hogy változik-e egy biz. HDD átvitele, ha mellette másik 3 is teljes sebességgel olvasott, P-ATA esetén külön csatornán természetesen; nos, nem változott...). 
- 

brd nagyúr Cáfolnám.  Ugyanis kipróbáltam úgy a cuccot, hogy a Hita HDD-t lehúztam a gépről (S-ATA lévén), és így sérülten teszteltem a Sandra-val (vagyis a RAID5 egyik member-e hiányzott). Nos, nagyjából hajszálra ugyanazt köpte ki, csak a CPU terhelése volt magasabb. Ugyanis kipróbáltam úgy a cuccot, hogy a Hita HDD-t lehúztam a gépről (S-ATA lévén), és így sérülten teszteltem a Sandra-val (vagyis a RAID5 egyik member-e hiányzott). Nos, nagyjából hajszálra ugyanazt köpte ki, csak a CPU terhelése volt magasabb. Másolási teszthez nem volt már türelmem, de majd este megcsinálom. Ha nem ugyanazt adja, mint az előbb, akkor ezt megírom. Másolási teszthez nem volt már türelmem, de majd este megcsinálom. Ha nem ugyanazt adja, mint az előbb, akkor ezt megírom.
- 

brd nagyúr Ez a cég egyik servere volt, ahol dolgozom. A kártya ellátja a célját, ennél oda nem kell jobb (talán csak a SMART adatok hiányoznak a HDD-kről, de ezt sok, drága kártya sem tudja sajnos).  Ha lesz türelmem, csinálok itthon egy software-s RAID5-öt, Win alatt, mert kíváncsi vagyok, az mit tud. Ha lesz türelmem, csinálok itthon egy software-s RAID5-öt, Win alatt, mert kíváncsi vagyok, az mit tud.Raid5 mondjon le. Tartom, hogy mainapság nincs jelentősége. Ebben, a mai HDD árak mellett, egyetértek.  
- 

brd nagyúr Most mértem: Adaptec 2410SA (S-ATA), 2 db 160 GB-os Samu és egy 1 db Hita 160 GB-os HDD, RAID5-ben, Write cache kikapcsolva a tömbön. ~15 MB/s átlag jött ki egy 600 MB-os file másolása közben, és az Exchange adatbázisa is ott van a tömbön (2-3 ember használja jelenleg a levelezést). A filerendszer NTFS (Win 2003 Server van a gépen). 
 Mod.: természetesen a RAID5 tömbre másoltam. 
- 

KTompi aktív tag 
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hardcore café
- Path of Exile (ARPG)
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő