- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Szerintem egy vincsi meghibásodására 50% az esély. ( vagy megdöglik, vagy nem) RAID0 esetében azért még sem 100% hogy elvesznek az adataid.
Én kétségbe vonom, hogy egyáltalán nagyobb az esélye. Elvégre ha külön-külön lennének használva (nem RAID-ben) akkor is ugyanakkora az esély a meghibásodásra.Na de azzal nem lenne semmilyen sebesség-növekedés. (igaz akkor legalább az egyik megmarad....na de ugye melyik ?
) Ha meg villám, áramlökés...egyebek okozzák akkor oly mindegy.
A RAID-et nem hülyeségből találták ki. Ténylegesen gyorsabb,mintha csak 1 vincsi lenne. (és szerintem érzékelhetően) Nekem csak egy mezei SIlicon image 680-as van,de azért ez sem olyan borzalmas.....mondjuk jó lenne egy hardveres, minőségi. Na meg könnyen jár a szám. Nekem van egy biztonsági merevlemezem is.
''Viszont amikor el szokott fogyni a munkawinyón a hely, akkor kapod a legfontosabb adatot, amit csak a raid-re tudsz tenni, és mentés esőtt (vagy alatt) száll el az egyik winyó.'' => ezt nem értem. Kifejtenéd egy picit bővebben ?
Azt azonban aláírom én is, hogy van vele cirkusz bőven.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Ha meg villám, áramlökés...egyebek okozzák akkor oly mindegy.