Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comanche
tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Nagyon bőven nem tudok róla írni, én csak a feladatkezelőben néztem, ''simán'' 0-3(4)% között mozgott a procihasználat, RAID0nél pedíg 7-10%, 0 soha nem volt, ezt persze a gép ''tétlenségénél'' néztem! És a processzor hőmérséklet is magasabb volt 3, néha 4 fokkal! (azonos szobahőmésékletnél)
Ezek a többletek zavartak,mert az én szempontjaim szerint nem kaptam annyi pluszt a RAID-től, hogy úgy véljem megérje!
Valahol olvastam, hogy raid kártyánál ez nem mutatkozik mert az már hardveres! De lehet keverem?! Persze amit én vettem az csak egy alap volt! Még azthiszem,te világosítottál fel róla, hogy semmi értelme nem volt,
ahoz jó pár tízezerért, vagy még többért
kellet volna RAID kártyát venni! (amúgy ha valakinek kell, 2K-ért odaadom) De nem nyűglődtem végig,hogy működjön is, ezért avval kapcsolatban nem tudok semmiről beszámolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- KINGSTON SSD M.2 1000GB FURY Renegade( Garancia 2026.11.06-ig)
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Samsung 980 Pro 2TB Heatsink bontatlan, új!
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ahoz jó pár tízezerért, vagy még többért