Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
szevasztok
épp szenvedek raid0 összehozásával.... egy gigabyte 955x pro laprol lenne szo és 2 db jol müködö 250-es samsungrol. na most elkezdtem windowst telepiteni és amikor elkezdi kéri, hogy nyomjak f6-ot a más gyártotol megadott raid illesztöprogram telepitéséhez. ez megy floppirol frankon és utánna szépen másolgatja a cd-röl a saját ki fájljait és a végén kéri, hogy adjam meg neki az illesztöprogram filejait. ezt már nem a floppirol probálja lekaparni, hanem a cd-röl (ami igazán dvd, de ez nem fontos). elökaptam egy ujrairhato dvd-t és bemásoltam a raid illesztöprogram filejait a dvd-n ide: MNPE\SYSTEM32\DRIVERS és ide ERDC\SYSTEM32\DRIVERS mert gondoltam ezek a driver mappák tartalmazzák a többi filet és akkor majd innen kilesheti a windows, de nem teszi sé folyton folyton kéri az illesztöprogram filejait. már nagyon zavarodott vagyok sé nem tudom mit kellene tennem. melyik mappába másoljam az illesztöprogram filejait? aki ért hozzá kérem segitsen! még ma meg szeretném oldani ezt a szutykot
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 6
- Napelem
- PlayStation 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 980 PRO Heatsink 1TB NVMe - Garancia 2028.04.13.
- Hitachi 2TB HDD 7200rpm 100/99 (HDS722020ALA330)
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest