- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
szevasztok
épp szenvedek raid0 összehozásával.... egy gigabyte 955x pro laprol lenne szo és 2 db jol müködö 250-es samsungrol. na most elkezdtem windowst telepiteni és amikor elkezdi kéri, hogy nyomjak f6-ot a más gyártotol megadott raid illesztöprogram telepitéséhez. ez megy floppirol frankon és utánna szépen másolgatja a cd-röl a saját ki fájljait és a végén kéri, hogy adjam meg neki az illesztöprogram filejait. ezt már nem a floppirol probálja lekaparni, hanem a cd-röl (ami igazán dvd, de ez nem fontos). elökaptam egy ujrairhato dvd-t és bemásoltam a raid illesztöprogram filejait a dvd-n ide: MNPE\SYSTEM32\DRIVERS és ide ERDC\SYSTEM32\DRIVERS mert gondoltam ezek a driver mappák tartalmazzák a többi filet és akkor majd innen kilesheti a windows, de nem teszi sé folyton folyton kéri az illesztöprogram filejait. már nagyon zavarodott vagyok sé nem tudom mit kellene tennem. melyik mappába másoljam az illesztöprogram filejait? aki ért hozzá kérem segitsen! még ma meg szeretném oldani ezt a szutykot
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest