Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Egy raptor nagyon gyors. Az elv az, hogy kettő még gyorsabb ugye ? Na már most kézenfekvő, hogy RAID0-ban még gyorsabb. Elvégre 2 ''hagyományos'' vincsit is megéri RAID0-ba fűzni bizonyos esetekben. Na már most szerintem két raptor lenyomja minden tekintetben a hagyományos vincsiket amik szintén RAID 0-ban vannak.
Egyébként pl: Battlefield-nél tényleg csak pár másodpercet jelent,de mégis csak számít.( a legutolsó olykor 30 másodpercet is késhet az elsőhöz képest) És ez a lényeg. Valamint másolás és egyébb művelet közben sem egy rossz dolog.
Gondolom arra gondolsz, hogy ha külön-külön lenne használva akkor jobb teljesítményt érnék el ?
Ez is csak néhány esetben igaz. És pont a RAID 0 előnyei miatt nem. (szerintem pont egymással szemben áll ez a két megoldás)
Én úgy számolom, hogy +24Mb/s a többlet átlagosan fele annyi elérési idővel. (a mostani rendszeremhez képest) de ha PCI-x ben lenne a kártyám akkor talán még több is lehet. Egyedül attól fázom, hogy nem tudom kipróbálni, hogy milyen PCI-x ben..... talán tényleg nem éri meg ?
mindenesetre nagy pofáraesés lenne, ha semmivel sem lenne jobb..

A windows boot-ot nem gyorsítja ? Én azért tettem RAID 0-ba mert megőszültem mire betöltődött. Az, hogy mennyire gyors vagy mennyire lassú a betöltés függ még a feltelepített programok méretéből/számából ( ami a boot során betöltődik) persze az inicializálás is számít.
Mint mondtam az 5 év gari ami nagyon tetszik még benne. Ami mégiscsak több mint 3
Ez egy későbbi eladhatósági szempont is egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- Új 256 Gb-os Micro Sd kártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez is csak néhány esetben igaz. És pont a RAID 0 előnyei miatt nem. (szerintem pont egymással szemben áll ez a két megoldás)
mindenesetre nagy pofáraesés lenne, ha semmivel sem lenne jobb..