Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:58:13

LOGOUT.hu

''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31994) wolfman válasza Danecay (#31992) üzenetére


wolfman
veterán

Tegnap kezdtem el játszani és egyelőre én is elég csalódott vagyok. Az első rész nagy kedvencem volt, ahogy mondod, volt benne csapatmanagement, most viszont itt nem lelem ezt. De akkor ezek szerint tényleg nincs, nem én vagyok a vak. Az irányítás beállítás alól nektek is hiányzik a gázadás linearitásának beállítási lehetősége? A kormányzást megtaláltam, de a gázadást csak egy csúszka jelzi, de tán billentyűvel nem engedi állítani.

Most nem érzem, hogy lenne lelke a játéknak úgy mint az első résznek, ott beszélt hozzánk sokat egy menedzser (vagy ki), most a játék elején egy keveset, aztán viszlát valahol valamikor. Tényleg eléggé félkész érzetem van nekem is. Mintha eljutottak volna a fejlesztésben egy pontra, majd elvonták volna a pénzeket és gyors be kellett fejezni a lényeget jelentő apróságok implementálása előtt.

Valamint ami nagyon szúrja a szememet, hogy nekem a grafika valami iszonyat mosottas. Ha kikapcsolom az élelmosást, akkor javul, de akkor meg mindennek fűrész éle van. Nektek is jelentkezik ez vagy nálam van valami gebasz? Lehet valahogy orvosolni, mert ez így g..ire undorító! Bár amennyire leköt a játék, lehet hamarabb törlöm, minthogy orvosoljak itt bármit is.

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.