Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem van de csak azonos színűvel. Kékkel pl. baromira nem ugyanolyan.. (próbáltam) Erősebb leddel valahogy nagyobbat harap, gyorsabban reagál, vagy hogy is mondjam. Nehéz leírni, de megcsináltam a kinzuval és az IMO1.1-el is, mindhármuknál megvan ez a plusz, meg hát 30-40 Ft egy ilyen led és még ezt a legkönnyebb ki-be forrasztgatni. Apropó forrasztás: A WMO nyákja nagyon F05.. Ha kapcsolót cserélsz benne, vagy ilyesmi, sose menj 300 fok fölé és akkor is csak pötty-pötty (legjobb folyasztószert is bevonni) 300 fok fölött NAGYON könnyen megég a nyák és lejön róla a fólia. Érdekes, de az IMO pl. nem ennyire háklis, meg a kinzu sem volt az. A görgő alatt van egy olyan kis "rugós" műanyag bakocska, közepén alul egy pütyökkel. Abból faragtam le kb. fél millimétert. De nem biztos, hogy így neked is tetszene, mert szinte teljesen szabadon jár a görgő.
(#8468) ncc1701: Kétlem, de most legalább már majdnem tökéletes. Amúgy:
(Minden hétre jut egy ilyen bug
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Projektor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)