Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
A missiont úgy tudtam megnyitni hogy katt az elsőre ami a tréning volt és utána valahol lent a bal oldalon nem tudom mire még egy katt és indult.Csak a végén mikor megállt az autó akkor megállt minden és 1 perc várakozás után semmi én meg nyomtam egy task menedzsert és restart game.Utána kiírta hogy első teljesítve mentem a másodikra ott is ugyanígy jártam megint ctrl alt del.
Az viszont nem értettem hogy amikor ph tibee-vel együtt voltam valahol akkor iszonyúan laggoltam.Eddig ilyen sosem volt.
Érdekes hogy nem találkoztam egy igazi buggal sem,csak apró hiánnyosságokkal ami lehet hogy az ismeretlenségtől van vagy egyszerűen még nem tökéletes.
A chat egy kicsit furcsa például ha írok valakinek és nem kapcsolta be akkor nem is látja mit írok.Esetleg akkor előugorhatna az ablak neki automatikusan.Tokió autópályán elég zavaró volt hogy nem láttam a chat oszloptól a kis pályát nem tudtam milyen kanyar jön,bár nincs is benne nagyon.
Az jó dolog hogy a szobában lehet autót váltani csak ebből esetleg majd lesz probléma a rajt után veszem észre hogy valaki jobb autóval lesz a versenyen mint a szobában volt mert az utolsó pillanatban vált kocsit.
Összességében elmondható hogy k.va jó lesz.
-
LACyCA
csendes tag
válasz
Creative997
üzenetére
Én megcsináltam 6-ot,a 7.-hez már sárga kulcsot kér.

Új hozzászólás Aktív témák

- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Battlefield 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- További aktív témák...
- TP LINK AX3000 Wi-Fi 6 PCIe kártya.
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- GAMER PC - Intel i5-14400F/RX 6600 XT 8GB/16GB DDR4/500 GB SSD
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest