Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Mi a pékért adnak ennyi XP bonuszt??? Szerencsétlenek ott lesznek h elérik az A szintet és még csak a kezdő autójuk van meg, mert RP-t aztán baxottul nem kapnak hozzáá.
hát ez így van... ha megfigyeled, akkor az RP duplázó itemet is kivették a játékból.
Amit írtál majdnem igaz rám
Gyakorlatilag majdnem elértem a maximum XP-t (6-8 TA-val verseny) és a Harpoonom (ez az egyetlen kocsi, amit vásároltam) messze nincs teljesen feltuningolva, sok 4-es upgrade hiányzik.Valószínűleg ennek több oka is van:
1. Így próobálnak több játékost (főleg a türelmetlenebbeket) rábírni fizetésre.
2. Így többet kell játszani egy jobb autó megszerzéséért
3. Gyorsabb fejlődés nagyobb lelkesedést okoz.Szerk. Most írták a hivatalos fórumon, hogy a következő patcht valamikor jövőhétre tervezik kiadni.
TA-ban a füvezés nem fogja megérni, mert lelassul erősen majd a kocsi.
Utolsó körben "zárva" lesz a pit, így ha valaki piten át akar célbaérni, az automatikusan fekete zászlót kap majd.
Új hozzászólás Aktív témák

Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gyakorlatilag majdnem elértem a maximum XP-t (6-8 TA-val verseny) és a Harpoonom (ez az egyetlen kocsi, amit vásároltam) messze nincs teljesen feltuningolva, sok 4-es upgrade hiányzik.