Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
[HUN]Dani #28536 üzenetére
Nem tudtok valami egyszerű és gyors pénz illetve xp szerzési lehetőséget?
Hát ha a hosszú TA-k unalmasak(nekem azok),akkor talán az explorer mód amikor mindenki a kilometer eventre hajtva csak akkor szed fel valamit amikor le akar járni az idő.
Ott legalább nem zárt pályán száguldasz monotonon hanem oda mész ahová akarsz.
Egy ilyen kimaxolt meccsen nagy pénzeket lehet szakítani,pláne egy rp/xp duplázó kombóval.
(bár itt megjegyezném hogy egy szemét ruszki banda jól kitolt velem,megbeszéltük hogy km event,jó hosszú meccset akarok,és azt is irtam hogy xp/rp duplázot rakok be,erre 15 perc után jön velem szemben az egyik egyenesben, és frontálisan belémhajt,majd elkezd szitkozodni hogy milyen noob vagyok és kirúg a versenyből...
Ez több dolog miatt sem volt fair! egyrészt mert nem tehettem róla,már kitérni sem tudtam,másrészt odaveszett 15 percnyi játék+a felhasznált xp/rp duplázom ami azért elég nagy kincs,harmadrészről mi a bánatot vesztett egy ilyen meccsen azzal hogy összeütköztünk?!! Úgy felhúzott hogy ha ruszkikat látok valahol csak káromkodok egyet és megyek másik szobába!!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- World of Tanks - OFF topic
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sorozatok
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest