- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
[HUN]Dani #28536 üzenetére
Nem tudtok valami egyszerű és gyors pénz illetve xp szerzési lehetőséget?
Hát ha a hosszú TA-k unalmasak(nekem azok),akkor talán az explorer mód amikor mindenki a kilometer eventre hajtva csak akkor szed fel valamit amikor le akar járni az idő.
Ott legalább nem zárt pályán száguldasz monotonon hanem oda mész ahová akarsz.
Egy ilyen kimaxolt meccsen nagy pénzeket lehet szakítani,pláne egy rp/xp duplázó kombóval.
(bár itt megjegyezném hogy egy szemét ruszki banda jól kitolt velem,megbeszéltük hogy km event,jó hosszú meccset akarok,és azt is irtam hogy xp/rp duplázot rakok be,erre 15 perc után jön velem szemben az egyik egyenesben, és frontálisan belémhajt,majd elkezd szitkozodni hogy milyen noob vagyok és kirúg a versenyből...
Ez több dolog miatt sem volt fair! egyrészt mert nem tehettem róla,már kitérni sem tudtam,másrészt odaveszett 15 percnyi játék+a felhasznált xp/rp duplázom ami azért elég nagy kincs,harmadrészről mi a bánatot vesztett egy ilyen meccsen azzal hogy összeütköztünk?!! Úgy felhúzott hogy ha ruszkikat látok valahol csak káromkodok egyet és megyek másik szobába!!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest