Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
sziasztok skacok!
nem tudom miért van, de a level menüje brutálisan szaggat, ha sok szoba van és a chat panel nomeg a zene megy... ráadásul kifagyott tegnap 2x betöltésnél is...pedig 3 napos a rendszerem, mindenféle vírusírtóval ellenőríztem, formáztam a rendszerpartíciót is...szóval nemértem miért van ez, pedig a CPU csak 60-70% között inog végig, ha nem hazudik a TaskManager...a Memóriámból is szokott maradni 300-500 mega körül...lapozófájlom is engedve van a rendszer belátása szerinti beállításra 10Gigás partíción...a vidikari lehet a ludas, de akkor szaggatna a játékban is, pl wangan símán megy 2-en, de máshol is csak akkor van akadás, ha valaki rescuézik, meg terepet rendez...ha mindenki normálisan köröz, akk nincs akadásom......ha valaki tud adni valami tippet
nem vagyok alapvetően egyik játéknak sem ellensége, de ami a PT-ben jó, az levelben xar, és fordítva is, szóval nehéz a döntés, de most JELEN állapot szerint egy picivel talán a level a jobb, de sok a hibája még mindig...talán direkt ilyen- nem fogok szavazni már egyikre sem, megvárom a PT-frissítést is, úgy testvéri, fair.Kijárna már neki is valami már 2 év leteltével........no meg vagy IP engedélyezés mindenkinek, vagy reklámhadjárat kellene, mert canada, usa, M.O. azért jó nagy embertömegek gyűjtőhelye, csak ki kéne használni, reklámozni a PT-t, TV-ben, újságban, Neten(myvip, iwiw...) na ennyi kb a véleményem, aki eljutott eddig a szöveggel, annak elismerésem és üdvözletem! 
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux haladóknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- erős akkuval! LG GRAM 14Z90 - 14"iPS 1920x1200 99%sRGB, i5-1340P 16 / 512NVMe, IrisXe SZLA +GARANCIA
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 8GB DDR4,256GB SSD,QUADRO K2200 4GB VGA,WIN11
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem tudom miért van, de a level menüje brutálisan szaggat, ha sok szoba van és a chat panel nomeg a zene megy... ráadásul kifagyott tegnap 2x betöltésnél is...pedig 3 napos a rendszerem, mindenféle vírusírtóval ellenőríztem, formáztam a rendszerpartíciót is...szóval nemértem miért van ez, pedig a CPU csak 60-70% között inog végig, ha nem hazudik a TaskManager...a Memóriámból is szokott maradni 300-500 mega körül...lapozófájlom is engedve van a rendszer belátása szerinti beállításra 10Gigás partíción...a vidikari lehet a ludas, de akkor szaggatna a játékban is, pl wangan símán megy 2-en, de máshol is csak akkor van akadás, ha valaki rescuézik, meg terepet rendez...ha mindenki normálisan köröz, akk nincs akadásom......ha valaki tud adni valami tippet
nem vagyok alapvetően egyik játéknak sem ellensége, de ami a PT-ben jó, az levelben xar, és fordítva is, szóval nehéz a döntés, de most JELEN állapot szerint egy picivel talán a level a jobb, de sok a hibája még mindig...talán direkt ilyen- nem fogok szavazni már egyikre sem, megvárom a PT-frissítést is, úgy testvéri, fair.Kijárna már neki is valami már 2 év leteltével........no meg vagy IP engedélyezés mindenkinek, vagy reklámhadjárat kellene, mert canada, usa, M.O. azért jó nagy embertömegek gyűjtőhelye, csak ki kéne használni, reklámozni a PT-t, TV-ben, újságban, Neten(myvip, iwiw...) na ennyi kb a véleményem, aki eljutott eddig a szöveggel, annak elismerésem és üdvözletem!