Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blade.T
tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Ahogy írtam már korábban ezzel az egész szarakodásal az Invictus is maga alatt vágja a fát!
Ha az Aeria bemondja az unalmast az Invictusnak akkor szép lassan majd ugyan az lesz a Levelr sorsa mint a PT-é!
Nem értem mér nem próbál az Invictus tárgyalni az Aeria-val hogy mit szeretne hogy szeretne nem a Gamigos szarságot kéne fejleszteni, inkább megkéne próbálni lerakni valamit az Aerianak az asztalra!
A régiek akik már költöttek a játékra, személy szerint én is biztos nem fogok egy qurva forintot se költeni (legalábbis a Levelr-re biztos nem) a PT-re igen ha lenne valami végre!
Egyébként szerintem egy darabig még megy a Levelr mert új aztán annyi neki fakereszt, majd ott is jól bebukjak a belerakott lóvét a játékosok, akkor lesz megint nagy sírás rívás..m3tr0
"Mert ugye más az, ha valamit megveszünk pl.: egy játékot és más az amikor olyanra költünk pénzt ami ugye,hogy mondjam nem is létezik.."Ezen megakadt a szemem, nem akarok vitatkozni, mert se erőm, se kedvem, se időm nincs hozzá, na jó erőm az azért van
de ez elég nagy marhaság amit írtál már bocs!
Új hozzászólás Aktív témák

- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1 humoros
- Apple iPhone Air - almacsutka
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de ez elég nagy marhaság amit írtál már bocs!