Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
hát velem is az van hogy nemtudok belépni a játékba, SŐT, az update felénél kilép hibával...feltettem a .Net Framework 3-at, de az is baxaxik, valaminagyon nem akarja hogy PT-zek...teljesen elkészültem az idegeimmel de holnap tiszta fejjel újból próbálom...amíg nem sikerül úgysem nyugszom...kár érte hogy nem lett teljes értékű ez az egyébként fantasztikus esemény, de szerintem érdemes csinálni ilyeneket, hiszen ez a játék sava-borsa és remélem hogy lesz még alkalom nagyon sok, amikor megküzdhetnek a legjobbak egymással...akár világszinten IS!!! Nagyon jó lenne egy szponzorált világszínvonalú bajnokság, ahol bárki részt vehet és azonos feltételek mellett nagyon faja kis versenyeket lehet menni...remélem tesznek valamilyen módon valami ilyesmi módot a PT-be, mert népszerű lenne nagyon...Pl.: aeriagames-en kint lenne az esemény pontos leírása, visszaszámlálással és nem lehetne sehogysem áthágni a szabályokat, csak a tiszta teljesítmény dominálna és nem az AP-s cuccok...na píísz for evribodi

Új hozzászólás Aktív témák

- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 Max 14" 2021, 32GB RAM/512GBSSD/Liquid Retina XDR/magyar bill.
- Eladó RTX 3070 ti / i5 8600K / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- Asus Dual RTX 4070 SUPER EVO + FirstShop garancia 2027.04.09-ig
- Eladó GARANCIÁLIS Asus ROG Astral Nvidia Geforce RTX 5080 OC 16gb
- Asus rog 3080ti / Asus zephyrus 4090
- Xiaomi 15 12/512GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest