- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatyi.
csendes tag
Én ezt még mindig nem értem mindenki feladja ezt ? Ők ezt eba.....szták és át kell menni
a LEVEL-r re oké , de nincs simulator mód sem egyéb olyan dolog amit én a pt-ben szerettem, klánvezér voltam ott nyilván a csapatomat sem tudom átvinni, ujra meg kel venni hozzá akkor mindent. a PT-n 40 es szintü voltam a level r-ren meg lennék 30 as holott ha simán ott kezdem a játékot akkot 70 es lennék, a kocsijaim elvesznek és csak bérelhetném ezek után, mert hát ki az aki ezek után még bizna bennük és ujra pénzt fektetne bele az ő cégükbe szóval ők ezt elbaszták és még csak elnézést sem kérnek miatta, nem kapjuk vissza azt sem amit sok sok órás játékkal elértünk. Rengeteget kellett ezért nekem is játszanom hogy ezt elérjem mégis ugy érzem hogy az ő hibájukból én kevesebbet érek mint a level-r es társaim ? mert a 40 es szintemből 30 lennék ? Ők éppen ezt akarják hogy ti bele törődjetek és átmenjetek a level-r re , aztán ott ujból vegyetek meg mindent és amikor azt mondjátok hogy na végre meg van mindenem ujra, akkor majd ujból benyögik bocs de költözni kell ! Ezt akarjátok mi hibáztunk vagy ők ? Ilyenkor ti az ő helyükben mit csinálnátok ? Ezt ? Mert én nem és szerintem ti sem. ezzel nagyon kibasztak velünk és mi lehajtott fejjel azt csináljuk amit ők akarnak ?Sajnálom hogy nem játszhatom már a barátaimmal pedig én nagyon birtam őket és hiányozni fognak nekem ,de én nem élvezném már ezek után a játékot ott és biztosan nem fizetnék semmilyen ap-s dologért mert nem bizom meg már bennük. Sőt én bizony csatlakoznék a MICUR-hoz aki azt irta hogy ne hagyjuk annyiban és vágjunk vissza nekik, de ez csak az én véleményem. Minden esetre engem nem fogtok ott látni többet mert nem megyek oda, és el is búcsuznék akkor mindenkitől akivel játszottam jó volt nyomni veletek

Új hozzászólás Aktív témák

- EAFC 26
- Alkoholista nevelde
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest