- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
Szatyi. #25736 üzenetére
Üdv Néked Gazvezír...
én is egyetértek veled és Pajával is, mert ez a 2 év bármennyire nehéz is volt szintlépések tekintetében és autótuningolás ügyében, mégis nagyon hiányozna a sok-sok szép kilóméter és a barátok, a csapat, a sok szép derék verseny, az élmények, a bosszúságok, mind-mind nagyon jó volt, persze máshol is átélnénk ezeket, de 2 év és pár dolcsim azért benne van, szóval én foggal körömmel ragaszkodom ehhez a játékhoz, még ha máshol többet, jobbat is ígérnek, de az sem olyan rózsaszín azért!! Itt tanultam meg hogyan kell ügyesnek lenni, korrektül viselkedni és sok rendes embert ismertem meg, akikkel itt maradnék legszívesebben... Ha megjön az új patch, mégha nem is lesz no ban, akkor is leszünk annyian, hogy érdemes legyen felmenni, még az újaknak is, csak nagyobb felületen kéne reklámozniuk, nem így, mint most(sehogyan...) az Isabel jó lenne, ghost onnal és hozna is embereket, szerintem duplaennyien is lehetnénk, nem volna rossz, de ha csak ennyien maradunk, akkor is innkább PT ghost on-ban a régi motorosokkal, barátokkal, mint valami idióta ájnundcváncikokkal, akik direkt belédrondítanak és még te vagy a hülye meg szemét... szánalmasak...
szerk: és igen legfőképpen azért maradnék, mert itt Magyarok vannak és jól elvagyunk---> remélem visszaveszi a jogokat az Invictus, ha már nem üzemelteti a szerókat az Aeria, mert akkor (ha van elég keret, támogató és reklám)--sokkal jobban fellendülne a játék és nem kéne tisztelegni az amcsiknak...olcsóbb is lenne és többen költenének...reményeim szerint...
-
PaJa1
őstag
válasz
Szatyi. #22530 üzenetére
Vannak olyanok akiknek nem tetszik az amit gondolok és kimondom, ami van. Meg ha a játék az arcade irányzatot fogja felvenni és mi is pocsék, összecsapott Hannah-t kapunk akkor részemről valószínűleg ennyi volt, fost nem akarok támogatni. Ami lehet, hogy valakiknek nem fos, mert azt szeretik - valami furcsa okból. De nekem a játék arcade része teljesen idegen, a legrosszabb ami magával a játékkal történt eddig az arcade elterjedése, kb fél óráig talán vicces aztán semmi. Arról nem is beszélve, hogy az új verzióban megint csak az új játékosok kerülnek hátrányba. Eddig is ez volt az általános trend, hogy jobb minél előbb kezdeni, mert minél később szálsz be annál jobban kopik majd az állad.
-
Stewe24
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest