Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bome
csendes tag
válasz
Mariann294
üzenetére
Köszi, nekem nem volt akkor annyira vicces, de így utólag tényleg elég nevetséges helyzet volt, de szerintem ezzel csak a gyerek mutatta meg mekkora noob!
Szerintem KisA azért alapít klánt, mert ilyen "főnök típus", de szerintem is jobban tenné ha csatlakozna egy magyar klánhoz (már ha beveszik valamelyikbe.
). Húh most gonosz voltam, de szerintem ez az igazság!Most nem a KisÁt akarom sértegetni, de szerintem ha egy klánba úgy kell csalogatni a játékosokat, hogy hé gyere már meg megígérted hogy csatlakozol meg akármi, akkor az mindent elárul a klánról és annak tulajdonosáról!
Mindenesetre sok sikert a klánhoz!
Új hozzászólás Aktív témák

- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Húh most gonosz voltam, de szerintem ez az igazság!
Mindenesetre sok sikert a klánhoz!