Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
ok irok, meg mindig arra kernelek, hogy LASSABBAN irj, figyelj oda, mit irsz. 80%-os " relibality" -rol meg eleg kevesen hallottak, de a Leagalább szo is eleg szemet szur. De legnagyobb poen a listaban, hogy mindenki "Újonc"
most elegge stabil a jatek, nem hibazik, de meg mindig nem ertem, miert van a szerver bonusz kulonbseg azok kozott, aki csapatban van, vagy nem. most neztem, aki nincs csapatban, az most +27.5% RP es 32.5% XP bonuszt kap, aki igen, az 15-20-at. de MIERT ???
bome : CTF-ben keress olyan szobat, hogy HW. azok elegge jok hozzad, nem fognak kirugdalni a subarud miatt ( ok is azzal mennek) Arnis, Power jol nyomja
Új hozzászólás Aktív témák

- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Tőzsde és gazdaság
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- SUSE Linux
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest