Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aweriot: Cloudflare és mi
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred K.
tag
aztaráérős mocskos rohadt csibatári qrvahajtó úristenit, hogy tosszon meg egy szőröstalpú román barnamedve

dógoztam vazze!
most takarítok még egy sort meg,kaja fürdés,hajmosás,borotválkozás hogy üde legyek,friss,fiatalos és kívánatos

aztán meg beleszarok mindenbe és elmegyek bebaszni meg qrvázni...

u.i.:fél 7 körül leszek

mod:ha paja neje nem ébredt fel tegnap akkor majd teszünk róla,hogy ma ne úgy legyen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Creative997
őstag
-
Creative997
őstag
A class 4eseket lvl22től tudod megvenni és lvl26 a max tuningig. Addig össze is tudod szedni a szükséges RP mennyiséget. 450k RP körül van a max tuningjuk. Class2 180k körül ha jól emléxem. Ott Corall vagy Hexan közül érdemes venni. Class4 meg phoenix, stallion vagy destroyer. Ahogy Paja is mondta teszteld le őket a boltban, a test driveban!
-
PaJa1
őstag
Most az új szintkövetelményekkel nagyon úgy hogy szépen sorba amit tudsz.
Class2ből szerintem bármelyiket választhatod TESTDRIVE után, mind3 RPs autónak megvan a sajátosséga.
Class4 RPsek közül meg Stallion és Phoenix közül választhatsz, itt is TestDrive módban döntsd el melyik tetszik, hogyan tudod vezetni, fejlesztésekkel és azok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair HX1000i 1000 Watt 80+ Platinum ATX 3.1
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

most takarítok még egy sort meg,kaja fürdés,hajmosás,borotválkozás hogy üde legyek,friss,fiatalos és kívánatos

Én is csak ma kaptam meg. Vagy esetleg nézz rá a mail fiókod spam listájára, mert esetleg oda is kerülhetett.