Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Mariann294 #14344 üzenetére
Ezek szerint én nem vagyok normális? Vigyázz a szádra, az apád lehetnék!
Ezzel a játékkal csak azért játszhatnak ilyen emberek, mert vannak olyanok akik fizetnek érte. Tehát én a nem normális ember, mivel fizetek, ezért játszhatsz te is a játékkal.
Ha mi fizetősek, nem nyomnánk pénzt a projectbe, akkor már rég nem játszhatnátok ezzel.Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki tegyen bele pénzt, csak azt, hogy ne várjatok csodát az ingyenes játéktól.
Jaaa és ha valaki fizet az attól még nem nemnormális, és nem is kell gazdagnak lenni hozzá. Mások isznak, cigiznek, kávéznak, én egyik dolgot sem űzöm. Ez amit én űzök sokkal olcsóbb mint az elöbb említett élvezeti cikkek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest