- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
bash-ben és Perlben már egészen otthon érzem magam most viszont szeretnék egy kicsit magasabb szintre emelkedni programozásból. Vagyis, ez lenne a következő hosszú magánfejlesztő projektem.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek milyen nyelvvel haladjak tovább? Legtöbben itt egyből a C(++)-t mondanák, illetve én még Ruby és Python között vacakolok. Mivel sysadmin vagyok, így úgy érzem a Pythonnak venném legtöbb hasznát, viszont a Ruby alapú rendszereket elnézve az se lehet rossz nyelv, nekem kimondottan tetszik. Egyedül Java nem érdekel, azt nem akarom.
Szerintetek mibe ássam bele magam? Ti mit ajánlotok? (Más is mehet, nem csak ezek a nyelvek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple asztali gépek
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest