Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
bash-ben és Perlben már egészen otthon érzem magam most viszont szeretnék egy kicsit magasabb szintre emelkedni programozásból. Vagyis, ez lenne a következő hosszú magánfejlesztő projektem.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek milyen nyelvvel haladjak tovább? Legtöbben itt egyből a C(++)-t mondanák, illetve én még Ruby és Python között vacakolok. Mivel sysadmin vagyok, így úgy érzem a Pythonnak venném legtöbb hasznát, viszont a Ruby alapú rendszereket elnézve az se lehet rossz nyelv, nekem kimondottan tetszik. Egyedül Java nem érdekel, azt nem akarom.
Szerintetek mibe ássam bele magam? Ti mit ajánlotok? (Más is mehet, nem csak ezek a nyelvek)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS routerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Facebook és Messenger
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OTP Bank topic
- Windows 10
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i5-7200 laptop (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő