- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
A stringre meg rájöttem, hogy \\ kell, hogy mappának nézze, csak nekem ezzel nem kellett törődjek, mert java.util.file-t használtam, ő meg megoldja a belső működésében.
-Viszont a példámban fennakadtál rajta, ezért magyaráztam el, hogy nem én értettelek félre, hanem...
3. pontnak fussunk neki még egyszer.
1. 2. pontban leírtam, hogy miért kell átadni a splitnek a \\-t, mint regexet. A string miatt a \\\ mindkét \-je elé kell egy-egy \ (tehát összesen 4, \\\\) azért, hogy a java fordító végül úgy értelmezze, hogy te két \-t akartál átadni paraméterként.példa. [link]
Ha java-ban egy tabot akarsz hozzáfűzni egy stringhez, akkor stringvar+= '\t',
itt a \ arra való, hogy jelezzük, hogy az utánakövetkező karakter az nem egy tényleges t karakter, hanem egy tabot akarunk ott látni. Mivel a \ ilyen speciális módosító karakter, amivel ilyen esetekben jelzünk a fordítónak, a \-t mint karaktert leírni kettő darab \-rel lehet (\\).
Ha 2 darab \\-t mint stringet akarsz megadni, akkor 4 \-t kell írnod.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- EAFC 25
- Synology NAS
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest