Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

@cucka
    >...a te ismereteid pedig nem elegendőek...
    Imádlak :DD

@Tapsi
    Ha nincs kedved visszaolvasni, leírom neked külön. Mezei ID lock kezelő erőforrás kellene fürtre - ahogy előzőleg megfogalmazták nekem - erős konzisztenciával, automata disaster recovery-vel, lehetőleg sebességgel (mindegyik node-on teljes read-cache, új lock esetén ütközéses protokoll konfliktus kezelésre), és automata időkorláttal, ami önfrissítő az ID tulajdonos node működése esetén. Szerintem ezek mind jogos gyakorlati igények egy fürtös ID lock kezelőre. A redis-t előzőleg javasolták nekem, de szerintem mind a négy elvárásom problémás vele. Egyik sincsen meg saroktól sarokig. Én nem hittem volna, hogy csak egy nyavajás ID lock olyan nagy dolog, hogy ne létezne rá kismillió github project. Még mindig remélem, hátha valaki megcsinálta már, és nem nekem kell.

@Ispy
    >...Most tényleg azt írtad le, hogy ami elméletben levezethető, hogy nem megvalósítható, az a gyakorlatban pedig de?...
    Ugye neked egyik kedvenc szórakozásod csapdákba belesétálni? :) Példa. Matek. Integráld ki a sin x / x-et. Egykoron fősulin a matek prof még kerek perec kijelentette, bizonyítás létezik rá, hogy teljes elméleti megoldása nem létezik. Azóta az annyit finomodott, hogy a jelenkori matematika nyelvén nem leírható a megoldás. De az nem azt jelenti, hogy valós adatokkal véges intervallum határok között véges pontossággal dolgozva ne lehetne végeredmény számolni rá. Mert bizony lehet. Egyedül az elavult alapok elmélete mondott csődöt. Az a CAP theorem sem tűnik másnak. És köszönöm a jó tanácsot :)

Új hozzászólás Aktív témák