- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
@cucka
>...a te ismereteid pedig nem elegendőek...
Imádlak@Tapsi
Ha nincs kedved visszaolvasni, leírom neked külön. Mezei ID lock kezelő erőforrás kellene fürtre - ahogy előzőleg megfogalmazták nekem - erős konzisztenciával, automata disaster recovery-vel, lehetőleg sebességgel (mindegyik node-on teljes read-cache, új lock esetén ütközéses protokoll konfliktus kezelésre), és automata időkorláttal, ami önfrissítő az ID tulajdonos node működése esetén. Szerintem ezek mind jogos gyakorlati igények egy fürtös ID lock kezelőre. A redis-t előzőleg javasolták nekem, de szerintem mind a négy elvárásom problémás vele. Egyik sincsen meg saroktól sarokig. Én nem hittem volna, hogy csak egy nyavajás ID lock olyan nagy dolog, hogy ne létezne rá kismillió github project. Még mindig remélem, hátha valaki megcsinálta már, és nem nekem kell.@Ispy
>...Most tényleg azt írtad le, hogy ami elméletben levezethető, hogy nem megvalósítható, az a gyakorlatban pedig de?...
Ugye neked egyik kedvenc szórakozásod csapdákba belesétálni?Példa. Matek. Integráld ki a sin x / x-et. Egykoron fősulin a matek prof még kerek perec kijelentette, bizonyítás létezik rá, hogy teljes elméleti megoldása nem létezik. Azóta az annyit finomodott, hogy a jelenkori matematika nyelvén nem leírható a megoldás. De az nem azt jelenti, hogy valós adatokkal véges intervallum határok között véges pontossággal dolgozva ne lehetne végeredmény számolni rá. Mert bizony lehet. Egyedül az elavult alapok elmélete mondott csődöt. Az a CAP theorem sem tűnik másnak. És köszönöm a jó tanácsot
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest